Egna canvas tryck Online | gör dina egna canvastavlor

Egna Canvastavlor Online

  • Högsta kvalitet till ett lågt pris
  • Redan uppspänd på kilram
  • Snabba leveranser

Så här skapar du en egen canvastavla

  1. Ladda upp ditt foto
  2. Välj passande format
  3. Beställ din canvastavla
  4. Orderhantering samma dag
Starta här

Om Egna Canvastavlor Online

Att skapa egna canvastavlor på nätet har blivit otroligt populärt. Nu när mobiltelefonernas kameror har blivit så pass utvecklade är det enkelt att skapa en egen canvastavla av bilder tagna med din mobiltelefon.

Det har inte direkt blivit mindre populärt för att det nu också är så otroligt enkelt att få sin egen bild eller foto utskriver på canvas och uppspänd på en kilram. Med några enkla klick så laddar du upp din bild och anpassar den precis som du vill ha den innan du gör din beställning. Vår tjänst på nätet har även en otroligt bra förhandsgranskning vilket gör att du på ett bra sätt kan se slutresultatet innan du har lagt din beställning.

Skrivare för egna canvastavlor

Då du ska skapa en egen canvastavla krävs en speciell skrivare, därför använder många internet för att beställa sina tavlor och inte skriver ut dem själva hemma i källaren då denna typ av skrivare kan kosta en förmögenhet.

Vi på Canvas-tavlor.nu använder oss av en skrivare som på ett optimalt sätt framhäver fotot eller illustrationen på bästa tänkbara sätt. Den använder ett system med ett pigmentbaserat LUCIA-bläck. Detta pigmentbaserade bläck använder sig av 12 färger och kan på så sätt ge mer exakta färgåtergivning och skarpa nyanser i svart och vitt.

Det är inte bara kvaliteten på canvastavlorna som är viktigt när du ska skriva ut en canvastavla utan även storleken. Ja just det, storleken har betydelse när det kommer till canvastavlor.

Det är inte många som skriver ut en canvastavla i A4 storlek som många av de vanliga skrivarna enbart kan hantera utan vill ha betydligt större format. Skrivaren som Canvas-tavlor.nu använder sig av klarar av format upp till över en meter och tjugo centimeter och så små som enbart tjugo centimeter.

Det är vad som utmärker en bra skrivare för sina canvasutskrifter. Resultatet, det vill säga, kvaliteten på bilden efter utskriften samt hur stora format den klarar av att skriva ut.

Olika kvaliteter på dina egna canvastavlor online

Vi på Canvas-tavlor.nu erbjuder dig ett gäng olika altermativ vad det gäller kvalitet på dina canvastavlor.

Vad finns det då för kvaliteter och vad passar min egna canvastavla?

För att ge några exempel på de olika kvaliteter som finns så är det kvaliteterna standard, konstnär, fotograf, mästerverk samt konstdesign. När vi talar om kvaliteten på canvastavlor så är det kvaliteten på själva tyget som trycket görs på menas.

Billigt eller dyrt canvastyg helt enkelt. Vid val av kvalitet får känslan styra lite, du får helt enkelt vad du betalar för. Ska det vara en present som du kanske vill ska vara extra fin och hålla länge så kan det vara värt att gå upp i pris. Ska det vara en testutskrift, eller en canvastavla som bara ska användas en begränsad tid, kanske i en mässmonter eller liknande så kanske man inte behöver den bästa kvaliteten då priset ofta kan variera rätt så mycket.

Vill du ha mer detaljerad information om alla olika kvaliteter som används så rekommenderar jag dig att besöka vår informationssida angående kvaliteter här!

Egna canvastavlor online är skoj!

Sist men inte minst vill jag hissa hur kul det är med egna canvastavlor. Att varje dag se en otroligt snygg canvastavla hänga på väggen och veta att denna bild har jag tagit. Jag har flera olika egna canvastavlor hemma och jag är glatt överraskad av resultatet, både hur bra bilden gör sig på en canvastavla samt hur bildens återgivning blir i min hemmamiljö. Rekommenderar dig starkt att testa att skapa en egen canvastavla för att se hur det blir, som sagt, det är otroligt kul att både ha hemma och att ge bort i present.

Lycka till nu med ditt skapande av egna canvastavlor!

Din webbläsare har inte stöd för de funktioner som krävs på denna webbplats. Vi rekommenderar dig att använda Google Chrome. Andra webbläsare som bör fungera är Internet Explorer 10 och uppåt, FireFox 9 och uppåt samt Safari 5 och uppåt!