Canvas paintings Online| Canvas-tavlor.nu

Här hittar du all information om våra Canvastavlor.

Allmänt om våra canvastavlor

Duken har en 100 % bomullsbas på ena sidan med en varm elfenbensvit yta (färg: ivory).

Vi använder som standard en 400 grams duk som har ett speciellt matt yta som tar emot bläcket och lämpar sig bra för fotografier och bilder som man vill göra ett artistiskt uttryck med.

Canvas-strukturen har blivit tillverkad med slumpmässig och oregelbunden bomullsväv. Perfekt för dem som vill ha en icke återkommande mönster i väven som ger ett naturligt utseende.

Leverans

Så fort vi fått in din order och din betalning har registrerats hos oss så expedieras den och tillverkningen av dina canvastavlor sätter igång. Oftast klarar vi av att ha canvastavlan klar inom 48 timmar.

Enstaka canvastavlor packas i en kartong eller om du beställer flera så används en trälåda för bästa skydd. Så att de levereras i gott skick.

Fraktkostnaden för en canvastavla är beroende av storleken på din canvastavla. Du ser frakten direkt i varukorgen och standardfrakten (Ej skrymmande paket) för en canvastavla ligger på 145:-

Garantier

Vi håller hårt på våran nöjd kund garanti. Detta innebär att om du inte är nöjd så kan du kontakta oss för bästa möjliga lösning. Om vi inte kommer fram till en lösning som passar så kan du alltid få pengarna tillbaka.

Ordlista

JPG, JPEG

JPEG står för "Joint Photographic Experts Group" och är en komprimering av digitala bilder, speciellt fotografiska sådana. JPEG eller JPG är det bästa valet vid komprimering av fotografier då det oftast ger en mycket bra kvalitet i förhållande till filstorlek.

CANVAS

(Kanvas eller Canvas) En duk som spänns över en träram eller ett papper som liknar duk som man kör ut fotografiska bilder på och sedan spänner upp på en träram.

DPI

”Dots Per Inch, dvs. punkter per tum) Detta är ett mått som används för att bestämma en bilds upplösning hos skärmar och skrivare.

Kilram

Detsamma som spännram, det är en träram som man använder för att spänna upp en målarduk på.

PIXEL

Eller bildpunkt, det minsta elementet som en grafisk bild är uppbyggd av. Ordet Pixel kommer från engelskan picture element, där ”pix” står för en förkortning av pictures. När man förstorar upp en bild så ser man pixlarna som små fyrkanter i bilden.

PNG

”Portable Network Graphics” Ett format för digitala bilder. PNG är speciellt vanligt för icke-fotografiska bilder på internet.

PSD

”PhotoShop Document” Ett filformat för digitala bilder av bildredigeringsprogammet PhotoShop.

Spännram / Kilram

Detsamma som kilram, det är en träram som man använder för att spänna upp en målarduk på.

TIFF

Tagged Image File Format (förkortad TIFF) Är ett filformat för digitala bilder, skapat av Aldus Corporations och Micrsoft.

Din webbläsare har inte stöd för de funktioner som krävs på denna webbplats. Vi rekommenderar dig att använda Google Chrome. Andra webbläsare som bör fungera är Internet Explorer 10 och uppåt, FireFox 9 och uppåt samt Safari 5 och uppåt!