Köpvillkor | Canvas-tavlor.nu

Köpvillkor för Canvas-Tavlor.nu

Omhändertagandet av bildfiler

En del justeringar kan ibland göras med uppladdade bilder när det gäller storlek och kvalitet för att få bästa resultat på hela slutprodukten som beställning avser. Canvas-tavlor förbehåller sig rätten att göra dessa justeringar utan kundens godkännande. Förutom då kunden på begäran valt att vi inte får röra bilden på något sätt mer än att skriva ut den digitalt.

Fel och ändringar

Canvas-tavlor förbehåller sig rätten att ändra uppgifter såsom: pris, format, storlekar, justeringar i utseende utan att kontakta köparen innan. Vi reserverar oss också om det finns felaktiga uppgifter på internetsidan rörande ovanstående uppgifter.

Registrering av kunder

Största sekretess tas gentemot Kund/personuppgifter som inregistreras hos oss såsom: Namn, adress, telefonnummer, e-postadress och även övrig kundinformation som registreras.

Betalningsform

Betalning görs via hemsidan med betalkort, förskott, faktura eller avhämtning i våra lokaler mot kontant betalning eller faktura. Betalning med kreditkort för en beställning skickas med posten senast 10 arbetsdagar efter gjord beställning. När beställningen ska hämtas i våra lokaler så meddelas det via telefon, sms, email när beställning är klar för avhämtning, senast 10 arbetsdagar från beställningen mottagits. En beställning ska avhämtas inom 1 månad efter gjord beställning. Om kunden ej hämtat beställningen inom en månad så utgår en faktura på hela beloppet inkluderande en faktureringsavgift. Om kunden efter en månad ej betalat fakturan, skickas den till inkasso. En beställning som betalats men inte efter 3 månader har hämtats ut, skickas till kunden och då får kunden betala frakt och emballagekostnader. Canvas-tavlor förbehåller sig rätten av bestämma en annan leveranstid vid special- och stora beställningar i överenskommelse med kunden.

Betalning och ägande

Till fullständig betalning är erlagd av kunden för samtliga produkter kvarstår de i Canvas-tavlor:s ägo.

Kostnader för frakt

Den totala fraktkostnaden för en beställning som skickats till kunden betalas av kunden.

Fraktkostnaden för en canvastavla är beroende av storleken på din canvastavla. Du ser frakten direkt i varukorgen och standardfrakten (Ej skrymmande paket) för en canvastavla ligger på 145:-

Transportskador

Senast 14 dagar efter mottagen leverans måste eventuella transportskador rapporteras.

Synliga transportskador ska omgående rapporteras till transportören. Om något har försvunnit under transport så är det avsändaren som är ansvarig att göra en reklamation till Posten.

Avbeställning

Det går ej att avbeställa en beställning så fort du har bekräftat köpet på hemsidan, då arbetet med din beställning redan är igång.

Reklamation

Den Allmänna reklamationsnämnden bevakar konsumenternas rätt, Canvas-tavlor följer AR:s rekommendationer. Om du ska göra en reklamation så ska det göras inom 15 dagar från leveransdatum. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig.

Villkor för användande

Canvas-tavlor förbehåller sig rätten att ändra dessa villkor. När du använder vår tjänst förbinder du dig att följa dessa villkor.

Policy för sekretess

Canvas-tavlor respekterar och förbinder att respektera dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschens normer och andra relevanta normer.

Canvas-tavlor tar hand om och skyddar dina personuppgifter och kundinformation för att förhindra obehörig åtkomst.

Din webbläsare har inte stöd för de funktioner som krävs på denna webbplats. Vi rekommenderar dig att använda Google Chrome. Andra webbläsare som bör fungera är Internet Explorer 10 och uppåt, FireFox 9 och uppåt samt Safari 5 och uppåt!