Våra kvaliteter | Canvas-tavlor.nu

Våra olika kvaliteter på Canvastavlor

Canvas standard, 330 gram

En matt, klar vit, bomullsrik canvas med ett utseende och känsla av kvalitet till ett enastående bra pris. Perfekt om man vill he ett mer autentisk känsla av målarduk än en polyester-canvas kan ge. Passar utmärk för reproduktioner av foton och har en fin canvas struktur. Canvas-duken återger en fin färgskala. Kan med fördel lackas matt, satin eller blank lack. Hög hållbarhet och kan utan problem spännas på en kilram.

Canvas konstnär, 410 gram

En matt klar vit Canvas med tydlig struktur. Den består av bomull blandat med lite polyester. Den är idealisk för reproduktion av målningar då strukturen får fram känslan av en målad tavla. Man kan givetvis med fördel reproducera foton på denna canvas och då få fram mer känsla av en målning.

Polyestern i Canvas-duken gör att den är lätt att spänna över en spännram och den starka väven ger en verklig känsla av målarduk. Färgåtergivningen får ett brett omfång. Duken har Hög hållbarhet när den spänns över en kilram. Kan med fördel lackas med satin, matt eller blank canvas-lack. Då man lackar med blank lack på denna canvas får man känslan av en riktig gammaldags blank oljemålning. Denna Canvas är för konstnären som vill ha reproduktioner av sina målningar eller för dem som söker en mer konstnärlig framtoning.

Canvas fotograf, 350 gram

En matt, Klar vit Canvas som består av 100% bomull. Strukturen och ytan är så fin att det blir nära nog perfekta högupplösta fotografiska reproduktioner. Lätt att spänna över en kilram och har ett förträffligt skydd mot sprickbildningar i hörnen av canvas tavlan.

Detta är för proffs-fotografen eller när men vill ha en canvas tavla av ett bra foto. Där skarpheten i detaljer är viktig och där färgerna blir strålande.

Canvas mästerverk, (Lyve) 450 gram

Denna canvas har ett imponerande färgregister. Exeptionell lämplig för fine Art och fotografisk reproduktion av hög kvalitet. Canvas-duken är certifierad för arkivering över 100år. Duken är preparerad med en syrafri beläggning och är pH neutral. Certifieringen för arkivering kan skickas för påseende per mail om så önskas. Kan lackas med en speciell lack som ökar beständigheten och skydd mot uv strålning plus att den blir mer resistant mot sprickbildning när den sträcks över en kilram.

Denna canvas-duk är benämnd som “the game changer” som kommer att fånga varje nyans i dina bilder.

Canvas konstdesign, (Neptune) 400 gram

En 100% bumullsduk med en naturlig och varm elfenbensfärgad yta, idealisk för färg och svartvita reproduktioner.

Den speciella ytan på duken är resistant mot vatten och passar för att reproducera akvareller, naturmotiv eller konstnärstryck

Den rena canvas-strukturen har blivit tillverkad med ett slumpmässigt och ojämt bomullstyg-innehåll. Den är perfekt för dem som söker efter en ej regelbundet mönstrad canvas yta med ett naturligt utseende.

Detta är en canvas som går utmärkt att spänna upp på en kilram och tillåter dig att skapa en traditionell eller tidsenlig kilramsmonterad canvas. På grund av den oregebunda ytan så varierar strukturen och ger en realistisk originalbilds känsla.

OBS! Vi har lite längre produktion och hanteringstid på Kvalitéerna Konstdesign och mästerverk då vi är noggrannare med kontrollen av bildkvalitén och hanteringen till färdig canvastavla.

Din webbläsare har inte stöd för de funktioner som krävs på denna webbplats. Vi rekommenderar dig att använda Google Chrome. Andra webbläsare som bör fungera är Internet Explorer 10 och uppåt, FireFox 9 och uppåt samt Safari 5 och uppåt!