Ladda upp bild | Canvas-tavlor.nu

Välj foto som ska bli din canvastavla

Klicka på "hämta bild" för att hämta din bild som ska utgöra grunden för din canvastavla.


Hämta bild

  • För tillfället kan endast filer av formatet *.jpg, *.jpeg, *.gif ,*.tiff och *.png laddas upp
  • Din filstorlekek får vara max 256MB
  • Vid problem eller frågor, kontakta supporten på info@canvas-tavlor.nu
  • Har du extremt stora eller högupplösta bilder som ej kan behandlas via vår webbtjänst så kontakta oss på info@canvas-tavlor.nu för alternativa metoder.

Allmän information

Vi kan även ta emot alla typer och bildformat och storlekar. Vi har på grund av serverkapacitet tvingats begränsa webbapplikationen. Om du har en större bild eller en bild i annat format, kontakta vår kundtjänst.

Genom att ladda upp en bild på våra servrar bekräftar du att du har laglig rätt till denna bild. Detta betyder att du inte bryter mot några upphovsrättsliga lagar. Om din bild är skyddad av upphovsrätten krävs att du har ett skriftligt godkännande på att du får använda denna bild. Vid misstankar kan vi kräva att se denna handling. Genom att godkänna detta står du som ansvarig vid eventuella överträdelser. Vi förbehåller oss även rätten att inte framkalla en bild som vi anser vara anstötande på ett eller annat sätt.

Din webbläsare har inte stöd för de funktioner som krävs på denna webbplats. Vi rekommenderar dig att använda Google Chrome. Andra webbläsare som bör fungera är Internet Explorer 10 och uppåt, FireFox 9 och uppåt samt Safari 5 och uppåt!