Canvas fototavla | Ram till canvasduk

Om oss på Canvas-tavlor.nu

Vår atelje i Alingsås där vi gör alla våra canvastavlor

Välkommen att besöka oss i vår Ateljé

Här kan du lämna in dina foton och vi hjälper dig på alla sätt vi kan. Utöver att vi gör canvastavlor så är vi en traditionell inramningsateljé. Vi har flera hundra ramprover och Passepartout att välja mellan och även färdig inramad originalkonst och konsttryck.

Det är på plats i denna ateljé som vi gör alla canvastavlor och inramningar som du beställer på vår webbplats.

Vi gör inramningar till

Canvas, Akvareller, Akrylmålningar, Oljemålningar, Posters, Foton, Handarbeten, Broderier, Teckningar, Litografier, Affischer, Prylar, Ja allt som går att rama in.

Specialitet

Lådinramningar är en av vår specialitet vilket ger en extra känsla av djup i ditt motiv.
för att framhäva din bild lite extra har vi en stor mängd olika ramar för alla typer av tavlor och inramningar. Vi hjälper dig även med att få din bild på canvasduk och uppspänd på kilram.

Adress:Hemsjö, Hagevägen 2
 441 96 Alingsås
Telefon:0322-552 83
Mobil:0735-29 54 52
E-Post:info@canvas-tavlor.nu
  

Ring innan då vi på dagtid ofta är ute på kundbesök m.m. Träffas säkrast på eftermiddagar.

Vägbeskrivning

Följ E20 från alingsås mot Göteborg. Sväng av från E20, Skylt Edsås, Norsesund. Tag vänster under motorvägen sedan direkt vänster igen in på en grusväg (Hemsjö Hagevägen 2) och ni är framm vid vår gård och Ateljé Burchard.

Karta till Atelje Burchard och canvastavlor.nu
Din webbläsare har inte stöd för de funktioner som krävs på denna webbplats. Vi rekommenderar dig att använda Google Chrome. Andra webbläsare som bör fungera är Internet Explorer 10 och uppåt, FireFox 9 och uppåt samt Safari 5 och uppåt!